Eierbalfestival 2018: throwback met RTV Noord & Sikkom

Ode aan de Eierbal: Eierbalfestival

Zondag 9 september werd voor het eerst een eierbalfestival georganiseerd rondom de ‘aaierbal’. Een echte Groninger specialiteit! Een begrip zelfs. Smaak van de Stad vond het tijd worden voor een ode aan de eierbal en organiseerde een heus festival ter ere van de delicatesse.  Op het festival waren verschillende soorten en smaken eierballen te proeven, gemaakt door Groningse restaurants en snackbars. Ook wij stonden met onze enige echte streek-eierbal op het festival!  Een groot succes en wat ons betreft smaakt het naar meer. RTV Noord en Sikkom brachten een ode aan het festival met een reportage. Kijk mee!

About the author

Avatar photo
Angela Prins

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2024, Angela Prins