Fris Frituren verschijnt 24 september!

Eindelijk is het zover, Fris Frituren verschijnt 24 september!

De frituur kennen we allemaal. We houden van de smaak, de kleur, de geur en de knapperige korst. Het is altijd feest als er “frituurtjes’ zijn om uit te delen. Een gefrituurde snack is altijd en overal populair. Maar frituren: hoe doe je dat eigenlijk? Dit boek neemt je mee in de wereld van de frituur. Als je de heerlijke recepten uit Fris Frituren maakt, kun je gerechten op tafel zetten die in een restaurant niet zouden misstaan. Niet alleen zetten wij traditionele snacks en gerechten weer op de kaart, maar presenteren ook nieuwe gerechten. Van eierbal tot gefrituurde zoute haring, het staat er allemaal in.

Prins: ,,Van dikke frieten tot Siciliaanse cannoli; het staat er allemaal in. Recepten voor een kleine maaltijd of een snack, soms een hoofdmaaltijd. Een frituuronderdeel speelt soms de hoofdrol en soms een subtiel rolletje, met een grandioos effect. Hoe dan ook; de frituurpan kan nu uit de verpakking worden gehaald!”

Bestel Fris Frituren tot 24 september met 5 euro korting!

Wil je mijn nieuwe boek zo snel mogelijk in huis hebben, en met korting? Bestel hier dan het boek en volgende week heb je jouw exemplaar in handen!

 

Over de Auteur

Angela Prins
Angela Prins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2018.  webdesign Thiewes.nl.